
Cesto:
1 balíček lístkového cesta, frajeri si môžu urobiť vlastné
Náplň:
200 gramov mascarpone
200 gramov odtučneného jemného tvarohu
1 malý biely jogurt
2 lyžice nátierkového masla bez príchute
100 ml šľahačkovej smotany
2 žĺtky
pol hrnčeka kokosového cukru
1 vanilkový cukor
kôra a šťava z jedného veľkého biocitróna
Čokoládová ganache:
200 gramov bielej čokolády
100 ml šľahačkovej smotany
Postup:
Cesto vyvaľkáme a vložíme do tortovej formy, necháme pár minút zapiecť. Po zapečení ho možno bude treba vidličkou spľasnúť, neprekáža, že sa popuká.
Suroviny na náplň dôkladne zmiešame, vylejeme na cesto a pečieme asi 25 minút.
Medzitým si v šľahačke rozpustíme čokoládu a necháme mierne vychladnúť. Ganache polevu vylejeme na studený koláč, poukladáme jahody a papáme.